Címlap
előszó
Mire ügyeljen
kulissza
kapcsolat
Áraink
 
E L Ő S Z Ó
e redendően az elmúlt évszázadok kézműves könyvkötőinek, könyvműveseinek tudását, tapasztalatait megőrizve folytatjuk a könyvkötészet és a könyvrestaurálás mesterségét.

x XI. századi követelményeknek is megfelelünk ugyanakkor. A hagyományos, elődeink által is alkalmazott könyvkötő szerszámok és mesterfogások mellett igénybe vesszük a legkorszerűbb technológia nyújtotta lehetőségeket is.

l
ehetséges, hogy Ön olyan speciális igényekkel, elvárásokkal jelentkezik, amelyek indokolttá tehetik rokon szakterületek mesterembereinek bevonását is. Nálunk jó helyen jár, hiszen szakmai és személyes kapcsolatainkat latba vetve megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.
i
ngyenes szakmai konzultációval, tanácsadással segítjük, mely azt a célt szolgálja, hogy Ön maradéktalanul elégedett legyen a majdan elkészült munkával még akkor is, ha megrendelésével végül nem minket bíz meg.

b
ármikor előfordulhat, hogy falakba ütközik, mert nem tudják elvállalni megrendelését, szorítja a határidő, vagy nem érez megfelelő bizalmat. Ebben az esetben forduljon hozzánk, segítünk.

r
endelkezésére állunk diplomamunkák, oklevélmappák, étlaptartók készítésével, napilapok és folyóiratok kötésével, régi könyveinek javításával, újrakötésével, díszdobozok, díszkötések készítésével, pergamen oklevelek és fatáblás könyvek restaurálásával, egyszóval mindennel, ami könyvkötés és könyvrestaurálás.

i
gényesen elkészített munkáját a szakdolgozattól a bőrkötésű könyvig, kedvenc hetilapjától nagymamája szakácskönyvéig garanciavállalással, pontos határidőre kézbe veheti.

s
zemélyre szabottan az Ön számára olyan könyvet készítünk, amilyet megálmodott. Családja, főnöke, ügyfelei, ismerősei Önre fognak elismeréssel tekinteni.